Wat bedoelen we met ‘wij zijn ALBERT’? Daarmee zeggen we dat we werken in de mediabranche en dat we werken op duurzame wijze. We creĆ«ren met elkaar, de voorwaarden om onze televisieproducties te produceren met een minimale CO2-voetafdruk. Onze focus ligt op het gezamenlijk ontwikkelen van een nieuwe werkwijze die leidt tot een duurzaam resultaat.

Meten is weten We werken zoveel mogelijk CO2-neutraal. Maar waarom is het zo belangrijk om onze uitstoot te beperken? Omdat het de enige manier is om de toekomst van onze planeet veilig te stellen. Er wordt traditioneel een grote hoeveelheid CO2 uitgestoten in de mediabranche, maar het is moeilijk vast te stellen hoeveel dat is en wat de grootste boosdoener is. De CO2-calculator geeft inzicht en laat zien met welke concrete aanpassingen we de uitstoot naar beneden kunnen brengen. Het is een geweldig instrument om de CO2-voetafdruk in kaart te brengen, te monitoren en zo laag mogelijk te houden.

Groen werken in een groene omgeving De omgeving van het mediapark in Hilversum, waar veel bedrijven zijn gehuisvest, is prachtig groen. Die willen we behouden en groter maken. Een groene wereld is immers de voorwaarde om media-producties te kunnen blijven maken. Duurzaam werken is niet iets om over na te denken, duurzaam werken is iets om te doen.