albert biedt naast de CO2-calculator (met bijbehorende training) gratis inspiratiesessies aan voor programmateams. Tijdens zo’n online trainingssessie krijg je een solide en wetenschappelijke onderbouwde uitleg hoe de media-industrie bijdraagt aan klimaatmaatverandering.

De sessies zijn gebaseerd op de Britse Carbon Literacy-trainingen, een nationaal opleidingsprogramma aangeboden aan mensen die werken in de tv-en filmindustrie in het kader van albert. Deze training geeft een inleiding over de klimaatverandering en de persoonlijke en werk-gerelateerde gevolgen daarvan. Wat kan deze sector verbeteren met oog op een betere wereld? De inspiratoren geven voorbeelden van praktische oplossingen, bieden hulpmiddelen aan en laten redactieleden kennismaken met de vaardigheden rondom albert.

De sessie is toegespitst op de Nederlandse mediasector en wordt online gegeven aan programmateams, maar is ook geschikt voor afdelingen en andere groepen.

Mocht je interesse hebben in een gratis training op maat, meld je dan nu aan via info@wearealbert.nl

We raden aan de sessie met je volledige team te volgen, zodat iedereen start met dezelfde kennis en motivatie om samen duurzame veranderingen door te voeren!