Ook de mensen achter het licht kunnen energieverbruik verminderen en productiekosten besparen.

Top Tips

1. Krachtbelofte: daag je lichtleverancier uit om je te ondersteunen bij het gebruik van zoveel mogelijk energiezuinige verlichting.

2. Kosten-batenanalyse: vraag de productie hoeveel ze betalen voor elektriciteit en help hen de langetermijnbesparingen van energiezuinige verlichting te begrijpen

3. Groene stroom: 100% hernieuwbare elektriciteit heeft geen ecologische voetafdruk. Praat met de studio om er zeker van te zijn dat ze op planeetvriendelijke stroom draaien.

4. Blijf leren: Onze training biedt de klimaatcontext waarop dit allemaal past, evenals praktische begeleiding.

Waarom veranderen?

Voor elk uur tv dat in een studio wordt gemaakt, wordt bijna 20 ton CO2 geproduceerd. (en voor het geval je even in de war bent – ja, dat is veel koolstof)

Waarom overstappen op energiezuinige alternatieven?

Koelere lichten, sneller op te zetten en te demonteren, fysiek lichter om te verplaatsen, voorgeprogrammeerde verlichtingstoestanden, geen flikkering, geen zoemen, geen lampvervanging halverwege een scène nodig.

Veel minder belastend voor het energiebron en je energierekening. Het is een win-win voor jou, je productie en natuurijk de planeet.

Maak verschil

Wij zijn albert.

Wij geloven dat de creatieve industrie onze grootste kans is om onze planeet te beschermen.

Wij zijn albert

Wij lopen voorop in de strijd tegen klimaatverandering. We willen groene innovaties en ideeën samenbrengen om de impact op het milieu aan te pakken en duurzaam leven te inspireren.

Wij zijn albert. Jij ook.

5. Technologie in de pijplijn

Zorg ervoor dat je een kei bent als het gaat om de mogelijkheden voor energiezuinige lampen